fbpx
Annonce

Barca sætter kedelig historisk rekord med små sejre

Anders Lang Jensen - 10.01.24

Barca har gang i en noget haltende sæson, for rent målmæssigt har offensiven store problemer. Barca har svært ved at lave nok mål, og nu har holdet slået klubrekorden for kampe uden en sejr på mere end ét mål.

Barca-forsvaret lukker flere mål ind end vanligt, men problemerne er lige så store i den modsatte ende af banen. Sammenlignet med de andre tophold i ligaen, scorer Barca færre mål, og kampene bliver ikke lukket ved at score flere mål.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har nu resulterer i en negativ og historisk klubrekord. For første gang i klubbens 125-årige historie har Barca nemlig rundet 20 officielle kampe i træk, uden at holdet har vundet med mere end ét mål. Den seneste kamp med en sejr på mere end et mål, var i 5-0-sejren over Antwerp i Champions League helt tilbage i september.

Søndagens Copa del Rey-sejr over fjerdedivisionsholdet Barbastro var en gylden mulighed for at stoppe stimen og dermed ikke sætte den negative rekord. Det endte dog med en beskeden 3-2-sejr, og dermed har det nuværende Barca-hold passeret rekorden.

De 20 seneste kampe har givet 12 sejre på et enkelt mål, fire kampe er endt uafgjort og fire er tabt.



.:FORSIDE:.