fbpx
Annonce

Barca og Real Madrid mødes i supercuppen

FCBARCELONA.DK - 26.05.21

© Getty Images
// El Clásico // Real Madrid

Ligaen sluttede i den forgangne weekend, hvor Atlético Madrid vandt foran Real Madrid. Det betyder at man kender deltagerne i næste sæsons Supercup og samtidig ligger det fast, at der venter El Clásico i den ene semifinale.

Sidste sæson ændrede den spanske Supercup format, så den nu består af fire hold, i stedet for at det er mesterholdet der møder pokalvinderne. De to første fra ligaen og de to pokalfinalister er de fire hold der spiller om supercup-trofæeet.

Det betyder at Atlético Madrid, Real Madrid, Barcelona og Athletic Club Bilbao bliver deltagerne i næste sæsons Supercup. Det ligger på forhånd fast, at mesterholdet møder det tabende hold fra pokalfinalen og at pokalvinderne møder toeren fra ligaen.

Dermed er det en kendsgerning, at der venter El Clásico mellem Barca og Real Madrid i den ene af de to semifinaler, men Atlético og Bilbao mødes i den anden. Vinderne af de to semifinaler mødes så i finalen.

Der er endnu ikke sat konkrete datoer på kampene, men i den netop afsluttede sæson skete det i midten af januar måned og det bliver sandsynligvis også tilfældet denne gang. Kampene spilles i Saudi Arabien, hvis ikke corona forhindrer det endnu en gang, som det skete i januar. I stedet blev kampene spillet i Spanien.

.:FORSIDE:.