fbpx
Annonce

Barca møder Nàstic i sæsonens første træningskamp

FCBARCELONA.DK - 03.09.20


I går aftes blev der sat dato og klubnavn på Barcas modstander i sæsonens første træningskamp. Det bliver catalanske Nàstic de Tarragona, der til daglig spiller i samme række som Barca B, så det ligner en blød start på sæsonen.

Ronald Koeman har kun ledet træningen to dage og med en bergrænset flok spillere på grund af landskampe, skader og sygdom. Nu har den nye Barca-træner fået den første træningskamp på plads og den kommer allerede den 12. september.

Her har Barca inviteret Nàstic de Tarragona, der spiler i 2. division B, samme række som Barcas B-hold. Kampen bliver spillet på B-holdets hjemmebane Estadi Johan Cruyff, der ligger på klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Det er tydeligt at Koeman vil lægge lidt blødt ud og det er da også en kendsgerning, at han den 12. september kun har haft en fuldtallig trup at arbejde med i få dage, da landsholdsspillerne først vender tilbage den 9. september.

Den 12. september er samme da som La Liga starter op, men her spiller Barca først med fra tredje runde den 26. eller 27. september, fordi de fik sidste sæson forlænget med Champions League deltagelsen.

Kampen mod Nàstic fløjtes i gang kl. 19.00 lørdag den 12. september og kan ses på Barca TV+.

.:FORSIDE:.