fbpx
Annonce

Barca, Madrid og Juve overvejer egen turnering i USA

FCBARCELONA.DK - 22.02.22

// Milan // Real Madrid // Juventus

ps5 art


Barca, Real Madrid og Juventus var hovedkræfterne i planerne om en europæisk Superliga. Nu er de tre klubber i gang med at planlægge deres egen sommerturnering i USA, hvor Milan bliver den fjerde deltager.

Der har længe været stille omkring den meget omdiskuterede Superliga, uden dog at Barca, Real Madrid og Juventus har meldt ud, at de har opgivet planerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


De tre klubber har i stedet talt sammen om at tilbringe sommeren sammen i USA. Som et alternativ til træningsturneringen International Champions Cup, har Real Madrid foreslået at klubberne laver deres egen træningsturnering.

Ifølge tv-stationen ESPN er det planen at inviterer AC Milan med og dermed venter der nogle spændende og interessante kampe, når fire af de mest historiske europæiske klubber mødes. Det er meget attraktivt økonomisk selv at stå for turneringen fremfor at deltage i International Champions Cup og det skulle være bevæggrunden for planerne.

Turneringen er stadig kun i planlægningsfasen og intet er afgjort endnu. Givet er det at Barca skal spille træningskampe til sommer og USA har flere gange lagt baner til på grund af den enorme interesse 'over there'.

.:FORSIDE:.