fbpx
Annonce

Barca må gå efter at vinde og håbe på et mirakel

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.05.21

© FC Barcelona
// Celta

Et par mirakler skal til for, at Barca kan blive spanske mestre i denne sæson. Alle kampe i La Liga i denne runde spilles i aften klokken 18.30, så her må catalanerne bare vinde over Celta og håbe på at miraklerne sker.

Barca møder Celta Vigo på hjemmebane, mens førerholdet Atlético Madrid tager imod Osasuna i Madrid. Real Madrid skal på en svær opgave hos Athletic på San Mamés i Bilbao.

Af de tre kampe må Barca og Atlético være favoritter til at tage de tre point mod Celta og Osasuna, mens Real Madrid måske smider point i Baskerlandet. San Mamés er et svært sted at spille for alle hold.

Catalanerne har muligheden for at vinde mesterskabet i sidste runde søndag den 23. maj, men der skal flere mirakler til for, at det sker. Barca skal først og fremmest vinde deres sidste to kampe mod Celta og Eibar.

Samtidig med det skal Barca have mindst tre point mere end Real Madrid i de to sidste runder, mens Atlético Madrid højest må få i alt ét point i de to kampe mod Osasuna og Valladolid.

Barca kan dermed stadig blive spanske mestre i denne sæson, men det ser meget svært ud. Spillerne vil dog gøre alt hvad de kan for at lykkes med at vinde ligaen, så længe det er matematisk muligt.

.:FORSIDE:.