fbpx
Annonce

Barca kan lægge pres på Madrid med en sejr i aften

FCBARCELONA.DK - 30.03.24

 


Skal Barca holde liv i det spinkle håb om et mesterskab, skal der tre point på kontoen, når holdet i aften tager imod oprykkerne fra Las Palmas. Her vil en catalansk sejr lægge pres på Real Madrid, der har en svær kamp søndag.

Barca har ofte haft det svært efter en landskampspause, men i aften er der ikke plads til en svipser, når Las Palmas lægger vejen forbi Estadi Olímpic Lluis Companys. Opskriften er enkel: Der skal en sejr og tre point i hus.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har otte point op til Real Madrid på førstepladsen og med ni runder tilbage, begynder det at haste, hvis afstanden skal mindskes. En sejr til Barca i aften vil mindske afstanden til fem point, inden at Real Madrid skal i aktion søndag aften.

Her har Real Madrid fordel af hjemmebane mod Athletic Club Bilbao og det opgør ligner ingen nem opgave for hjemmeholdet. Baskerne er godt kørende og skal bruge en sejr, hvis de skal være sikre på at holde fjerdepladsen og dermed deltagelse i næste sæsons Champions League. Derfor er det ikke slet ikke urealistisk, at Madrid kan sætte point til søndag aften.

Det kan Barca kun bruge til noget, hvis de selv evner at besejre Las Palmas. Den kamp spilles i aften kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

gol39F

// Las Palmas
.:FORSIDE:.