fbpx
Annonce

Barca kan kun bruge en sejr i aftenens Clásico

FCBARCELONA.DK - 21.04.24

 


Efter den skuffende exit af Champions League, har Barca kun La Liga tilbage at spille for, men skal spændingen om mesterskabet holdes i live, vil det kræve en sejr i aftenens svære udekamp mod Real Madrid.

Barca har kurs mod en sæson uden trofæer, for hverken i den spanske Supercup, Copa del Rey eller i Champions League, er det lykkes at gå hele vejen. Dermed er der kun La Liga tilbage, men her er Barca hele otte point efter Real Madrid i tabellen, så det ser mere end svært ud med at genvinde mesterskabet.

Derfor er der ikke så meget at diskuere for Barcas vedkommende. De skal tage til Madrid for at tage alle tre point, for eller ser det komplet umuligt ud at indhente ærkerivalerne. Efter kampen i aften vil der kun restere seks runder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Vinder Real Madrid aftenens kamp, vil de komme 11 point foran Barca og da de samtidig vil være bedst indbyrdes, skal catalanerne altså indhente 12 point ud af 18 mulige. Matematisk er det ikke umuligt, men Madrid taber næppe fire af deres resterende seks kampe, så en Madrid-sejr i aften kan betragtes som en afgørelse af La Liga.

Det vil det også være med uafgjort. Også her vil Madrid være bedst indbyrdes efter deres 1-2 sejr på Estadi Olímpic i efteråret, så Barca vil skulle indhente 9 ud af 18 point, hvilket heller ikke virker realistisk.

En Barca-sejr vil mindske forspringet til fem point og hvis Barca samtidig kan vinde med to mål, vil de være bedst indbyrdes. Madrid vil stadig selv kunne afgøre tingene, men det ikke urealtisk at de kan smide fem point, ikke mindst fordi de også har Champions League at tænke på.

Derfor er kravet klart til Barca i aften - Real Madrid skal besejres, hvis ikke sæsonen skal slutte uden chancen for et trofæ. Kampens spilles kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

gol25F

// El Clásico
.:FORSIDE:.