fbpx
Annonce

Barca kan ikke erstatte Agüero før januar

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.11.21

© Getty Images
// La Liga // Sergio Agüero

Med mandagens sene melding om, at Sergio Agüero ikke er i stand til at spille i de næste tre måneder kunne det tænkes, at Barca ville være i stand til at hente en erstatning med det samme, men den regel er ikke længere gældende.

Agüero er blevet meldt ude i mindst tre måneder og måske den argentinske angriber vil være ude længere end det. Tidligere har der i Spanien været en regel om, at hvis en spiller blev ukampdygtig uden for transfervinduet i fem måneder eller mere kunne klubberne hente en erstatning med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Den regel eksisterer ikke længere hos det spanske fodboldforbund. Martin Braithwaite blev som bekendt hentet til Barca ved hjælp af denne regel, men skiftet bragte stor kritik fra de andre klubber, da danskerens tidligere klub Leganés intet kunne stille op.

Siden er den omdiskuterede regel blevet fjernet fra reglementet. Derfor kan catalanerne ikke hente en erstatning for Sergio Agüero med det samme. Det samme var gældende, da Martin Braithwaite blev meldt ude med sin længerevarende knæskade for halvanden måned siden.

Hvis Barca vil forstærke angrebet på grund af Agüeros fravær må catalanerne dermed vente med at handle til januar, hvis de vil hente en spiller fra en anden klub. Der er en undtagelse de kan gøre brug af nu, hvis en spiller er kontraktfri og har været det før transfervinduet lukkede den 31. august.

.:FORSIDE:.