fbpx
Annonce

Barca holder snor i topholdene i ligatabellen

FCBARCELONA.DK - 27.09.21

// La Liga

Barca må tage til takke med en beskeden 6. plads i ligatabellen efter weekendens kampe, men efter sejren over Levante og de øvrige resultater, har catalanerne ikke langt op til de øverste hold i tabellen.

I lørdags tabte Atlético Madrid, mens Real Madrid spillede uafgjort. Det gav Barca mulighed for at hente lidt at det tabte hjem, efter en noget skidt indledning på sæsonens hjemlige turnering.

Det krævede dog en sejr over Levante i går og den kom som bekendt i hus med sikre 3-0, på scoringer af Memphis Depay, Luuk de Jong og Ansu Fati.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Dermed har Barca samlet sig 12 point, hvilket er hele 5 point færre end Real Madrid på førstepladsen. Barca har dog spillet en kamp mindre og vinder catalanerne den, vil de kun være to point fra de hvide fra den spanske hovedstad.

Atlético har 14 point på en 4. plads, så her er Barca altså kun to point efter, stadig med en kamp mindre, så dem kan Barca reelt overhale, når der er igen er balance i antallet af spillede kampe.

Sevilla har samlet sig 14 point på en 3. plads og de har samme antal kampe som Barca. Det er netop kampen mellem disse to hold der blev udsat for et par uger siden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sæsonens overraskelse indtil nu er Real Sociedad, der indtager 2. pladsen med 16 point. Også baskerne har spillet en kamp mere end Barca, så også her kan Barca komme tæt på.

Konklusionen er således, at Barcas noget tøvende start på La Liga ikke har afledt en stor afstand til topholdene og der skal ikke meget til, før Barca blander sig helt i toppen. Det kan de gøre om en uge, hvor de skal på en meget svær og vigtig opgave ude mod Atlético Madrid.

Se den aktuelle stilling i ligaen her.

.:FORSIDE:.