fbpx
Annonce

Barca holder andenpladsen trods fadæsen mod Cádiz

FCBARCELONA.DK - 19.04.22

// La Liga

Barca led mandag aften endnu et særdeles skuffende nederlag, da man hjemme på Camp Nou tabte med 0-1 til bundholdet Cádiz. På trods af det katastrofale resultat holder catalanerne dog fast i andenpladsen i ligaen.

Krisestemningen på Camp Nou må siges at være toneangivende efter mandagens fadæse mod Cádiz. Her leverede Xavis mandskab en rædselsfuld indsats mod gæsterne og tabte helt skandaløst med 0-1 efter endnu en kønsløs præstation.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det står efterhånden klart, at det eneste Barca skal kæmpe for i denne sæson er en plads i Top 4 i den spanske liga. Og netop i den henseende er der heldigvis gode nyheder efter weekendens runde.

På trods af de skuffende nederlag til Cádiz holder Barca nemlig fast i andenpladsen i ligatabellen. Det skyldes, at Sevilla som bekendt tabte med 2-3 til Real Madrid og dermed fortsat har samme antal point som Barca - nemlig 60, men med en dårligere målscore. Her er det værd at bemærke, at Barca fortsat har en kamp i hånden.

Også Atlético Madrid har 60 point lige som Barca, men madrilenerne har lige som Sevilla spillet en kamp mere, mens Real Betis på fjerdepladsen har 57 point. Derfor ligger Barca fortsat lunt i svinget i kampen om en plads blandt de fire øverste, men det efterhånden klart, at catalanerne med det nuværende spil og de skuffende resultater på ingen måde kan vide sig sikker på kvalifikationen til Champions League.

Se stillingen er La Liga her.

.:FORSIDE:.