fbpx
Annonce

Barca har stoppet forhandlinger med Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 04.10.21

// Sergi Roberto

Sergi Roberto er fortsat den eneste af de fire kaptajner i Barca, som ikke er nået til enighed med klubben om en ny kontrakt med en lønreduktion. Catalaneren har kontraktudløb til næste sommer, men nu har Barca stoppet forhandlingerne.

Sergio Busquets, Gerard Piqué og Jordi Alba har alle skrevet under på nye kontrakter med Barca, hvor de har accepteret en markant lønnedgang for at hjælpe klubben i den vanskelige økonomiske situation. Anderledes ser det dog ud med Sergi Roberto, som endnu ikke er nået til enighed med klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Sergio Roberto har kontraktudløb den 30. juni næste sommer og det betyder, at catalaneren frit kan forhandle med andre klubber fra den 1. januar, hvis ikke man forlænger aftalen inden da.

Denne mandag meddeler radiostationen Cadena COPE dog, at Barca nu skulle have afbrudt forhandlingerne med Sergi Robertos repræsentanter. Derudover meddeler de, at der på nuværende tidspunkt ikke er planlagt nye forhandlinger.

Avisen Mundo Deportivo har været i kontakt med Sergi Robertos agent, Josep Maria Orobitg, og han bekræfter, at forhandlingerne er blevet afbrudt. Han udtaler dog også, at de kan blive genoptaget når som helst.

.:FORSIDE:.