fbpx
Annonce

Barca har ryggen mod muren i aftenens kamp

FCBARCELONA.DK - 02.11.21

// Dynamo Kiev

Det kan siges meget enkelt: Barca skal vinde i aften i Kiev, hvis de vil videre fra Champions League gruppespillet. Alt andet end tre point vil sætte dem i en nærmest umulig situation, så de har virkelig ryggen mod muren.

Sølle tre point er det blevet til for Barca halvvejs i gruppespillet. To klare 3-0 nederlag mod Bayern München og Benfica, samt en snæver 1-0 sejr over Dynamo Kiev på Camp Nou, er det magre udbytte efter tre kampe.

Samtidig med Barcas kamp mod Dynamo Kiev i aften, tager Bayern mod Benfica. Her må der forventes en klar tysk sejr, for Bayern vandt med knusende 4-0 i Portugal i det omvendte opgør for to uger siden.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Barca slutter gruppespillet af med en udekamp mod Bayern, hvor de næppe får noget med hjem. Samtidig slutter Benfica af med en hjemmekamp mod Kiev, hvor det nok bliver til tre portugisiske point.

Nøglekampen om 2. pladsen i gruppe E bliver derfor opgøret mellem Barca og Benfica på Camp Nou den 23. november.

Vinder Barca i aften over Kiev og Benfica taber til Bayern, vil Barca have 6 point og Benfica 4, inden deres indbyrdes møde på Camp Nou. Her kan Barca med en sejr definitivt sikre sig den vigtige andenplads, uanset resultaterne i sidste runde.

Men får Barca f.eks. kun en enkelt point med hjem fra Kiev, vil de have 4 point ligesom Benfica, inden mødet på Camp Nou. Selv hvis de så skulle vinde over Benfica og komme tre point foran, kan portugiserne tage andenpladsen i sidste runde, hvis Barca ikke får point ude mod Bayern.

Endnu værre vil det selvfølgelig være, hvs Barca taber i aften i Kiev, for så vil en sejr over Benfica på Camp Nou ikke være nok til at tage 2. pladsen, hvis det tages for givet, at Barca ikke besejre Bayern i sidste runde og Benfica vinder over Kiev.

Det er derfor alt eller intet for Barca i aftenens kamp i Kiev. Der skal tre point på kontoen hvis ikke Champions League skal udvikle sig til en gedigen fiasko.

Kampen spilles kl. 21.00 og den vises på TV3 Sport.

.:FORSIDE:.