fbpx
Annonce

Barca har kurs mod deltagelse i supercuppen

FCBARCELONA.DK - 22.04.22

// Real Sociedad

Barca hentede tre vigtige point mod Real Sociedad i går aftes og dermed fastholder de andenpladsen i ligaen. Netop andenpladsen er attraktiv, for det betyder deltagelse i næste sæsons spanske Supercup.

Lige siden Xavi tiltrådte som træner har målet været at ende i top 4, så holdet kommer med i næste sæsons Champions League. Da Xavi overtog holdet i november lå de på en uvant og meget skuffende 9. plads, men nu ligger holdet altså nummer to.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Top 4 placeringen er ikke sikret endnu, men Barca har seks point ned til 5. pladsen og den udsatte kamp mod Rayo Vallecano på hånden, så målsætningen er tæt på at blive opfyldt.

Derfor kan catalanerne nu tillade sig at drømme lidt større end top 4. Målet er nu at fastholde andenpladsen, for dermed vil holdet blive den ene af de fire deltagere i den spanske Supercup.

Her deltager de to første fra La Liga samt de to pokalfinalister. Real Madrid er så godt som sikre på at vinde ligaen, mens pokalfinalen står mellem Betis og Valencia. Barca håber så at blive den fjerde deltager.

Dermed vil holdet få endnu en titel at spille om næste sæson, ligesom at indtægterne fra deltagelsen i turneringen vil lune godt i klubkassen.

Barca kan tage et stort skridt mod andenpladsen allerede på søndag, når de spiller den udsatte kamp mod Rayo Vallecano hjemme på Camp Nou. Vinder Barca det opgør, vil de være tre point foran Sevilla på tredjepladsen.

.:FORSIDE:.