fbpx
Annonce

Barca har den klart sværeste kamp i weekenden

FCBARCELONA.DK - 18.03.21

© Getty Images
// La Liga

Barca har gang i en fantastisk stime med 17 ligakampe i træk uden nederlag, en stime der har bragt dem tæt på førstepladsen. I weekenden er det dog catalanerne der står foran den klart sværeste opgave af topholdene.

Barcas spillere kan også i denne uge nyde to fridage i træk uden træning eller kampe. Her kan de lade batterierne op og det bliver der brug for, for søndag aften venter der en uhyre svær udekamp mod ligaens nr. 5 fra Real Sociedad.

Det er svært for alle hold at hente tre point på Anoeta i San Sebastian og det bliver det også for Barca. Kendsgerningen er dog, at der ikke er råd til at smide point mod baskerne, der kæmper hårdt for sin femteplads, der giver adgang til Europa League.

Presset på Barca bliver ikke mindre af, at de to største rivaler i topstriden, Atlético Madrid og Real Madrid, på papiret har langt mere overkommelige modstandere end Barca.

Lørdag skal Real Madrid møde Celta i Vigo og selvom holdet fra Galicien altid er gode på eget græs, ligner det tre point til de hvide fra Madrid. Endnu lettere ser det ud for Atlético, der søndag tager imod Alavés der ligger tredjesidst. Ikke mange tror på pointtab til Atlético i det opgør.

Begge kampe spilles inden Barcas, så Koeman og hans spillere kender resultaterne af rivalerne opgør, når de løber ind på Anoeta. Bliver det til de ventede sejre til Atlético og Real Madrid, vil der hvile et massivt pres på Barcas spillere.

.:FORSIDE:.