fbpx
Annonce

Barca har definitivt udspillet sin rolle i La Liga

FCBARCELONA.DK - 16.05.21

© Getty Images
// La Liga // Celta

Barca sagde her til aften farvel til den sidste spinkle mesterskabschance og det gjorde det på den værst tænkelige måde, med endnu en skuffende indsats. Det så ellers på et tidspunkt positivt ud, men det ændrede sig hurtigt.

Barca udstillede sine egne svagheder i opgøret mod Celta Vigo, hvor de endnu gang sad på spillet og skabte chancerne, men alligevel tabte kampen. Det billede har man set alt for mange gange denne sæson og det er årsagen til, at det nu maksimalt kan blive til en tredjeplads i ligaen.

Barca kom ellers planmæssigt foran på en scoring af Messi, men Celta fik udlignet inden pausen. Da Atlético i anden halvleg kom bagud mod Osasuna og da det samtidig stod 0-0 mellem Bilbao og Real Madrid, kunne en Barca-scoring pludselig bringe dem tilbage i mesterskabskampen, men der kom ingen reaktion fra holdet.

Senere fik både Atlético og Real Madrid hevet sejrer hjem i deres respektive opgør. Atlético vandt 2-1 hjemme mod Osasuna, mens Real Madrid vandt med 0-1 i Bilbao.

Med disse resultater har Barca fem point op til Real Madrid og syv op til Atlético, så med en runde tilbage er det indlysende, at mesterskabet er umuligt at nå for catalanerne. Eneste lille lyspunkt er at Sevilla tabte deres kamp mod Villarreal med 4-0. Dermed er andalusierne stadig to point efter Barca.

Sidste runde i ligaen spilles på søndag, hvor Barca gæster Eibar der ligger sidst. Mesterskabet går enten til Atlético Madrid eller Real Madrid, hvor Atlético med sin føring på to point, ligner en favorit.

.:FORSIDE:.