Barca fik ingen hjælp af Sevilla søndag aften

FCBARCELONA.DK - 18.04.22

// La Liga

Barca har brug for hjælp for at vinde mesterskabet denne sæson og håbet var, at Sevilla søndag aften kunne tage point fra Real Madrid, men det skete ikke, for de hvide vandt med 2-3 på en scoring i overtiden.

Det var uhyre tæt på at Barca fik hjælp af Sevilla, for andalusierne førte med 2-0 ved pausen efter en blændende første halvleg. Real Madrid kom dog flot tilbage i anden halvleg, hvor de scorede tre gange. Det sidste mål stod Benzema for i dommerens tillægstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed holder Real Madrid presset på Barcelona i toppen af tabellen. De hvide er hele 15 point foran catalanerne, men dog også med to kampe flere spillet. Med Real Madrids sejr over Sevilla ser det nu endnu sværere ud for at Barca at vinde ligaen.

Barca har derfor brug for at vinde aftenens hjemmekamp for mod Cádiz, hvis ikke afstanden til Real Madrid skal øges og der skal holdes liv i det efterhånden meget spinkle håb.

Kampen mod Cádiz spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.