fbpx
Annonce

Barca-emnet Aleix García har lav frikøbsklausul

Anders Lang Jensen - 03.01.24

// Aleix Garcia

Barca-ledelsen overvejer sine muligheder i denne måneds transfervindue, hvor en ny midtbanespiller blandt andet er på blokken. Gironas Aleix García nævnes i disse dage, og han har en lavere frikøbsklausul end ventet.

Aleix García har gang i en stærk sæson i La Liga sammen med Girona, der fører ligaen. Midtbaneprofilens markedsværdi er steget markant efter en flot halvsæson, men reelt har Barca en mulighed for at hente García ved brugen af hans frikøbsklausul.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Aleix García en frikøbsklausul på blot 12 millioner euro i sin kontrakt med førerholdet Girona. Det betyder, at Barca og andre interesserede klubber kan betale de 12 millioner euro og dermed undgå at forhandle med Girona, men i stedet kun Aleix García selv.

Økonomisk vil det være en god transfer at kunne købe 26-årige Aleix García for 12 millioner euro, for på mediet transfermarkt.com er midtbanespillerens værdi på markedet i stedet mindst 20 millioner euro. Dermed kan der altså være en potentiel mulighed for at gøre et lille scoop i løbet af januars transfervindue.

garcia2

.:FORSIDE:.