Barca bliver endnu stærkere til PSG-returkamp

FCBARCELONA.DK - 12.04.24

// PSG

Barca leverede en ren toppræstation, da de i går besejrede PSG med 2-3 i Paris, i den første af to Champions League kvartfinaler. Når de to hold mødes igen på tirsdag i Barcelona, vil Barca stå endnu stærkere, trods et par fravær.

Optimismen er stor i den catalanske hovedstad efter onsdagens flotte sejr på udebanen i Paris. Mange havde bange anelser, for dels havde PSG ikke tabt i fem måneder, dels havde Barca en række nøgelspillere, der ikke var i kampform.

FCBSHOP art

Pedri, De Jong og Christensen var alle tvivlsomme til det sidste op til kampen, efter at have siddet ude et stykke tid med skader. De kom alle i aktion i Paris, hvor de kom til at spille afgørende roller. Pedri kom på banen efter en time og lagde op til Raphinhas udlignende 2-2 scoring, mens De Jong sled på midtbanen, inden han et kvarter før tid blev skiftet ud, totalt udmattet. Han blev erstattet af Andreas Christensen, der to minutter senere scorede sejrsmålet til 2-3.

Barca har en kamp på lørdag mod Cádiz, hvor Pedri og De Jong kan samle vigtige minutter, ligesom træningen de kommende dage også vil hjælpe dem i bedre form. Det kan ikke undgå at øge holdets styrke op til besøget af PSG.

Dermed står Barca endnu stærkere til returkampen på Estadi Olímpic, også selvom de må undvære Sergi Roberto og Andreas Christensen, der begge har karantæne.