Barca B's drømme om oprykning led et alvorligt knæk

FCBARCELONA.DK - 18.04.22

© Twitter
// Barca B

Fire sejre i træk havde bragt Barca B fra nedrykningsfare til at være tæt på playoff-kampe om oprykning. I går løb de ind i en ordentlig øretæve på 6-2 i et opgør, hvor de var bagud med 5-0 ved pausen.

Drømmen om oprykning led et alvorligt knæk i går søndag, da Barca B mødte Atlético Baleares, en af de direkte rivaler til playoff-kampe om oprykning til landets næstbedste række, Segunda A. Kun to point skilte de to hold i tabellen inden mødet på Mallorca.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at der var klasseforskel på de to mandskaber, for da der var spillet et kvarter viste måltavlen 3-0. Efter en halv time fik Barca B muligheden for at reducere på et straffespark, men det blev brændt. I stedet lukkede Atlético Balerares første halvleg af med to scoringer mere, så det stod 5-0 ved pausefløjtet.

Barca B fik bedre styr på spillet i anden halvleg og efter en times spil fik Jutglá reduceret til 5-1. Al tvivl blev dog fejet til side kort efter med en 6-1 scoring af hjemmeholdet, inden at Jutglá lukkede kampen i det 85. minut med sit andet mål til slutresultatet 6-2.

Første halvleg var en reel ydmygelse af Sergi Barjuan og hans spillere. Det er et nederlag der bliver svært at komme sig over, men Barca B kan glæde sig over, at de stadig kun er fem point fra top 5, der giver adgang til playoff-kampe og der resterer seks runder.

Samtidig skal holdet dog også huske at kigge nedad i tabellen, for der er kun syv point ned til en plads under nedrykningsstregen.

Barca B spillede med følgende hold: Carevic, Mika Mármol, Peque, Álvaro Sanz, L. de Vega (Mortimer 65'), Matheus (Jandro 81'), Aranda (Fabio 71'), Ez Abde (Guillem 71'), Ramos Mingo (Rodado 65)', Jutglà og Balde

Barca B's næste kamp er om en uge mod Atlético Sanluqueño der ligger til nedrykning, så her får holdet muligheden for at genskabe troen på oprykning.