Barca B misser oprykning efter vildt drama

FCBARCELONA.DK - 16.05.21

© FC Barcelona
// Barca B

Barca B var i dag ude i et vildt drama mod UCAM Murcia om plads i finalen om oprykning. Efter 2-2 i den ordinære kamp og forlænget spilletid, blev det hele først afgjort efter hele 16 straffespark, hvor Barca trak det korteste strå.

Barca B får ikke drømmen om oprykning til landets næstbedste fodboldrække, 2.division, opfyldt. Det er kendsgerningen efter et dramatisk opgør mod UCAM Murcia, hvor vinderen ville gå videre til en finale om oprykning og taberen måtte rejse hjem.

Barca B var hyre tæt på at afgøre det hele i den ordinære spilletid, hvor de dog kom bag med 1-0, men fik vendt det til 1-2 på to scoringer af Rej Manaj. Det lykkedes dog for UCAM Murcia at få udlignet til 2-2 ti minutter før tid.

Der kom ikke flere mål og så måtte man ud i forlænget spilletid og her kom begge mandskaber til store muligheder. Tre minutter før det sidste fløjt havde Rej Manaj et forsøg der blev afværget på selve stregen, men ind kom bolden ikke.

Dermed skulle man ud i straffespark og det blev dramatisk, for af de første fem spark missede begge mandskaber tre gange. Barca B's keeper Iñaki Peña viste stor klasse, men han måtte ærgre sig over, at holdkammeraterne ikke var skarpe fra 11-meter pletten.

Ved det sidste af de første fem spark, havde Rej Manaj muligheden for sikre Barca B den definitive sejr, men her sendt han bolden over mål og så måtte der ekstra spark til.

Her skiftedes holdene til at score, indtil Ramos Mingo på Barca B's tredje ekstra spark fik sit spark pareret og lige efter afgjorde UCAM Murcia kampen med en scoring.

Dermed er sæsonen slut for Barca B, der skuffede må konstatere, at oprykningen på ny glippede på målstregen. I sidste sæson var det i selve oprykningsfinalen at oprykningen missede.

Det ændrer dog ikke på, at Barca B har haft en flot sæson under svære omstændigheder, hvor de har måtte afgive nøglespillere som Mingueza og Ilaix permanet til førsteholdet.