fbpx
Annonce

Aviser: Koeman fortsætter som Barca-træner

FCBARCELONA.DK - 30.09.21

// Atletico Madrid // Ronald Koeman

De to store catalanske sportsaviser meddeler torsdag eftermiddag, at præsident Joan Laporta og den sportslige ledelse har besluttet at beholde Ronald Koeman som træner for klubben frem til weekendens kamp mod Atlético Madrid.

Det er aviserne Sport og Mundo Deportivo, som torsdag eftermiddag kan afsløre udfaldet af det møde, som er blevet holdt mellem præsident Joan Laporta og den sportslige ledelse i klubben. Her skulle man have vurderet, hvor vidt man skulle fyre Ronald Koeman.

Artiklen fortsætter under annoncen


Konklusionen skulle dog have været, at man på nuværende tidspunkt ikke fyrer Koeman, men som minimum lader ham fortsætte som Barca-træner frem til lørdagens vanskelige udekamp i den spanske liga mod Atlético Madrid. Først efter denne kamp, og med resultatet taget i betragtning, vil man tage en beslutning.

Ronald Koeman har som bekendt karantæne i lørdagens kamp mod Atlético og kan dermed ikke dirigere de catalanske spillere fra sidelinjen. Hvis Barca løber ind i endnu et skuffende resultat er der derfor en reel mulighed for, at hollænderen har stået i spidsen for Barca-spillerne i en kamp for sidste gang.

Aviserne meddeler også, at den sportslige ledelse i Barca fortsætter arbejdet med at finde en afløser for Koeman. Efter lørdagens kamp mod Atlético Madrid er der landskampsspause og her vil catalanerne have ro og god tid til at tage den rigtige beslutning.

.:FORSIDE:.