fbpx
Annonce

Aviser: Dembélés agent mødtes med Xavi og Cruyff

FCBARCELONA.DK - 26.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ousmane Dembélés forlængelse med Barca ser alligevel ikke ud til at være umulig. De store catalanske sportsaviser meddeler, at angriberens agent tirsdag mødtes med Xavi og Jordi Cruyff.

Det er aviserne Sport og Mundo Deportivo, som onsdag begge kan afsløre, at Ousmane Dembélés agent, Moussa Sissoko, sent tirsdag eftermiddag holdt et møde med Barca-træner Xavi Hernández og Jordi Cruyff, som er en del af den sportslige ledelse. Agenten ankom som bekendt til Barcelona tirsdag.

På mødet skulle Sissoko have gjort det klart, at Dembélé tror fuldt og fast på det sportslige projekt i klubben og at han er meget stolt over at være Barca-spiller. Derudover gjorde de det klart, at angriberen ønsker at fortsætte i klubben og hjælpe holdet tilbage på rette spor.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi og Jordi Cruyff skulle være gået fra mødet med en god og optimistisk følelese, samt en opfattelse af, at Dembélé helt oprigtigt ønsker at blive på Camp Nou. Xavi og Jordi Cruyff skulle dog også have gjort det klart, at det ikke er dem, som står for forhandlingerne og de økonomiske aspekter i en aftale.

Selvom at tirsdagens møde har skabt optimisme i den sportslige ledelse, så har man fortsat det præcis samme standpunkt som tidligere. Man har givet Dembélé et aboslut sidste kontrakttilbud, som han enten må acceptere eller finde sig en ny klub inden den 1. februar.

Nu forventes det, at Moussa Sissoko i løbet af de kommende dage skal mødes med Barcas ledelse for at se, om man kan få enderne til at mødes.

.:FORSIDE:.