fbpx
Annonce

Avis: Xavi vil bytte sig til Arsenal-spiller

Peter Vyff - 17.04.22

// Gabriel Magalhaes

Cheftræner Xavi har eftersigende længe holdt øje med Gabriel Magalhaes fra Arsenal. Ledelsen arbejder derfor angiveligt på at hente ham til Camp Nou, og man håber på at det bliver muligt at bytte sig til hans underskrift.

Den 24-årige Gabriel ankom til Arsenal fra Lille tilbage i 2020. Centerbacken startede dårligt ud, og fik en masse kritik for hans undervældende præstationer. Stemningen er dog vendt i denne sæson, hvor han har været en del af et stærkt makkerpar med Ben White i midterforsvaret.

Det er indtil videre blevet til 62 kampe for Arsenal, og han har tilmed fundet netmaskerne hele seks gange. Det har fået Xavi til at holde øje med brasilianeren, og ifølge avisen Sport, så har træneren længe været på markedet efter en venstrebenet centerback.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsen på Camp Nou er åbne overfor tilføjelsen, og der arbejdes i øjeblikket på at hente Gabriel til Catalonien. Den økonomiske situation kan dog være en stopklods, og derfor håber man at kunne bytte sig til brasilianerens underskrift.

Ifølge Sport håber ledelsen at kunne inddrage Neto, Riqui Puig eller Memphis Depay i handlen, og sidstnævnte har faktisk været nævnt i forbindelse med et skifte til Arsenal. Hollænderen er på jagt efter mere kontinuerligt spilletid hen imod forestående VM.

Det kan være svært at se Gabriel skifte til Camp Nou, da Barca eftersigende allerede har sikret sig en centerback, Andreas Christensen. Derfor kan en handel kun komme på tale, hvis Arsenal vil tage en eller flere spillere i bytte.

.:FORSIDE:.