fbpx
Annonce

Avis: United er stadig meget interesseret i Dembélé

FCBARCELONA.DK - 29.03.21

// Ousmane Dembélé


Ousmane Dembélé tegner til at blive et af sommerens varmeste emner. Barca vil gerne forlænge med angriberem, men i kulissen lurer Manchester United og det kan vise sig at være skidt nyt for Barca.

Dembélé har endeligt fundet formen, stabiliteten og det niveau der fik Barca til at købe ham fra Dortmund i 2017. Den franske angriber har således gang i sin bedste sæson siden skiftet.

Hans kontrakt med Barca udløber i 2022, altså efter næste sæson, hvor han kan forlade klubben på fri transfer, med mindre Barca får forlænget med ham inden da. Både på grund af Dembélés præstationer og hans snarlige kontraktudløb, har det høj prioritet at få en forlængelse aftalt på plads.

Det er ellers ikke længere siden end sidste sommer, at Barca aktivt forsøgte at få solgt Dembélé til Manchester United, der stod klar med et godt tilbud, både til Barca og til Dembélé, men franskmanden ville ikke medvirke. Målet dengang var at skaffe plads til de forstærkninger som Koeman ønskede sig.

Nu fortæller avisen Sport, at United stadig er meget interesseret i Dembélé. Englænderne skulle både være klar til et køb til sommer, eller at vente en sæson, så de kan få ham gratis i sommeren 2022.

Det er skidt nyt for Barca, for hvis Dembélé denne gang bliver fristet af United, står den catalanske klub i en svær situation. Drejer det sig om et salg til sommer, vil prisen blive præget af, at der kun resterer et år af hans kontrakt. Hvis man ikke bliver enige om en handel, kan Dembélé afvise at forlænge med Barca og tage det sidste år af sin kontrakt og forlade Barca ganske gratis derefter.

Interessen fra United gør det samtidig svært for Barca at forlænge med Dembélé, for han vil naturligt kræve samme løn som han kan få andre steder. Det er ikke sikkert, at Barca kan eller vil matche de lønkrav.

Der er næppe tvivl om, at Barca meget gerne vil beholde Dembélé, nu hvor han endelig har løftet sit spil, men om det lykkes, får man nok først svaret på i løbet af sommeren.

.:FORSIDE:.