fbpx
Annonce

Avis: Ter Stegen overvejer en knæoperation

FCBARCELONA.DK - 31.12.19

© Getty Images
// Ter Stegen

Ter Stegen oplever problemer med højre knæ og forventes ikke at træne med de kommende dage. I følge avisen Sport, overvejer keeperen en operation, for at undgå at problemerne vender tilbage, men nok først efter sommerens EM.

Højre knæ generer Ter Stegen og har gjort det før. Det er umiddelbart ikke noget der forhindrer ham i at spille, men smerter hæmmer ham i spillet. I går bekræftede Barca officielt knæskaden og det gør ham tvivlsom til lørdagens lokalderby mod Espanyol.

I følge avisen Sport har Ter Stegen overvejelser om, at knæet skal opereres, så skaden ikke vender tilbage. I første omgang vælger man dog en mere konservativ behandling som man håber virker, så tyskeren kan fuldføre sæsonen uden problemer.

Viser det sig ikke at være nok, kan en operation komme på tale, men her håber Ter Stegen angiveligt, at kunne vente til efter sommerens EM. Hvis knæproblemerne ikke snart forsvinder, kan det dog ikke afvises, at han må lade sig operere midt på sæsonen.

Det bliver således de kommende uger der viser, hvad der skal ske. Under alle omstændigheder er det skidt nyt for holdet, for Ter Stegen er en af truppens absolutte nøglespillere.

.:FORSIDE:.