fbpx
Annonce

Avis: Semedo frustreret over kontraktsituation

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 28.12.19

© Getty Images
// Semedo

Nélson Semedo er angiveligt frustreret over, at forhandlingerne om en mulig kontraktforlængelse trækker i langdrag. Situationen blødes ikke op af, at der florerer rygter om, at Barca overvejer et salg af højrebacken.

Sidste sommer modtog Nélson Semedo et lukrativt tilbud fra Atlético Madrid. Diego Simeone havde portugiseren placeret øverst på sin liste over mulige kandidater til at styrke højrebackpostitionen og Semedo selv var efter sigende fristet af tilbuddet. Ikke desto mindre valgte Barca, at afvise enhver form for forhandling.

Som led i at overbevise Semedo om at blive i klubben, påbegyndte man derfor forhandlingerne om en forestående kontraktforlængelse. Som følge af klubbens i forvejen høje lønninger, er forhandlingerne dog trukket i langdrag. Ifølge den spanske avis Marca har situationen efterladt portugiseren med en bitter fornemmelse.

Hvad der frustrerer Semedo endnu mere er dog de nyligt opståede rygter om, at Barca skulle være begyndt at overveje et salg af højrebacken. Historier som spilleren angiveligt skulle være meget overrasket over.

Den portugisiske højreback var forud for sæsonen tiltænkt en hovedrolle på højrebacken, som led i at Sergi Roberto skulle bruges mere på sin oprindelige midtbaneposition. Planen lader dog til at være ændret og der tegner sig mere og mere et billede af, at Semedo ikke får den forlængelse han havde forventet.

.:FORSIDE:.