fbpx
Annonce

Avis: PSG klar med 25 mio. euro for Emerson

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.03.21

// Emerson


Et af Paris Saint-Germains mål for den kommende sæson er at forstærke sig på højre back. Sidste sommer var PSG allerede interesseret i Sergiño Dest, men nu er den franske klub angiveligt ude efter Emerson.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er PSG klar til at betale op mod 25 mio. euro for den Barca-ejede højre back Emerson, som lige nu er udlejet til Real Betis. Det lige præcis den pris, som catalanerne vil have for brasilianeren, hvis de ender med at sælge ham til sommer.

De seneste to sæsoner har Emerson været inde i en god udvikling i sin tilvænning til europæisk fodbold, efter skiftet fra den brasilianske liga for nogle år siden. Det er endnu uvist om Barca vil have ham til at være en del af førsteholdstruppen i den kommende sæson.

Emerson er en af de spillere, som Barca kan tjene store penge på, da han har gjort det godt i Real Betis. Det har kastet interesse af sig fra flere store klubber i Europa som AC Milan, Arsenal og også Paris Saint-Germain. Det tyder nok mest på et salg af brasilianeren.

Siden vinteren 2019 har den 22-årige højre back spillet 69 kampe for Real Betis. Selv ønsker Emerson at komme til Barca til sommer, som han tidligere har udtalt det, men det er altså endnu usikkert hvad der sker. Der er dog ingen tvivl om, at Barca vil være godt dækket ind på højre back med ham og Sergiño Dest.

.:FORSIDE:.