fbpx
Annonce

Avis: Pedri ønsker at spille med Iniestas nummer 8

Ebbe Fischer - 02.03.22

// Pedri

ps5 art


Barcas guldfugl Pedri spiller i øjeblikket i trøje nummer 16, men han ønsker angiveligt at bære Iniestas legendariske trøje nummer 8. Han må imidlertid vente på en veteran, der snuppede trøjen i januar.

Pedri har aldrig lagt skjul på, at han er en stor beundrer af Andrés Iniesta - legenden, der i en årrække spillede med trøje nummer 8 og imponerede på midten sammen med Xavi. Og med Pedris spillestil in mente mener mange, at han er selvskrevet til dette nummer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri har ifølge den catalanske avis Sport også erkendt, at han meget gerne vil spille med den pågældende trøje og bidrage til Barcas historie. I denne sæson spiller han dog fortsat med trøje nummer 16, som han også gjorde i sin første sæson, da han tog alle med storm.

Tidligere var det Miralem Pjanic, som spillede i trøje nummer 8, men da udlejningen af bosnieren til Besiktas blev en realitet, var nummeret reelt frit. Pedri var i mellemtiden indskrevet med trøje nummer 16 for sæsonen og kunne derfor ikke skifte.

Den situation benyttede Dani Alves sig af, da han blev hentet til Camp Nou og skulle indskrives. Med backens imponerende Barca-historik blev han tildelt æren og det mytiske trøjenummer, der nu reelt bare ligger og venter på Pedri. For med al respekt for veteranen, der fylder 39 til maj, er han næppe en del af Barcas fremtid særlig længe. Når han stopper tyder alt på, at Pedri vil bære trøjen videre under en ny æra i klubben.

.:FORSIDE:.