fbpx
Annonce

Avis: Newcastle-ejere har Coutinho i kikkerten

Anders Lang Jensen - 08.10.21

// Philippe Coutinho

Torsdag aften gik købet af engelske Newcastle igennem, hvor stenrige saudiarabiske ejere har overtaget Premier League-klubben efter længere tids rygter. Nu har ejerne sågar allerede haft kontakt med Barcas Philippe Coutinho.

I sommer var der massiv snak om opkøbet af den nordengelske traditionsklub, og her forlød det allerede, at folk omkring de ny nye ejere fra Saudi Arabien havde taget kontakt med blandt andre brasilianske Philippe Coutinhos bagland.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu melder avisen Sport det samme. Coutinho er et emne hos Newcastle efter at have fået nye ejere. Englænderne håber på at være aktive allerede til januars transfervindue, hvor en forstækning, de arbejder på, altså meget vel kan være Philippe Coutinho.

Coutinho har siden sit comeback fra sin skadespause fået pænt med spilletid dog uden at imponere. Hvis Newcastle, med en solid pengepung i ryggen, vil byde på den tidligere Liverpool-spiller, forventes Barca at være villige til at lytte. På den måde vil klubben sænke udgiften på en løntung spiller og sikre et potentielt solidt transferbeløb.

.:FORSIDE:.