fbpx
Annonce

Avis: Mingueza i mulig byttehandel med Raphinha

Allan Stefan - 22.05.22

// Raphinha // Oscar Mingueza

Nedrykningstruede Leeds United skulle efter sigende have fået et godt øje til Óscar Mingueza. Ifølge avisen Sport skulle Barca angiveligt have forhørt Leeds om muligheden for en byttehandlen mellem Mingueza og Raphinha.

Mingueza har gennem det meste af foråret været rygtet væk fra Barca, og senest er det Sport der bringer historien om Leeds interesse. Minguezas diversitet og hurtighed skulle angiveligt passe som fod i hose med det Leeds cheftræner, Jesse Marsch, ønsker sig af en forsvarsspiller.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den brasilianske fløjspiller, Raphinha, har længe været på Barcas radar. Selvom Ousmane Dembélé skulle vælge at forlænge sin kontrakt med Barca, vil catalanerne angiveligt stadigvæk strække sig langt for at hente Raphinha, men ikke for enhver pris. Ifølge avisen Sport vil Barca ikke betale hvad Leeds forlanger, nemlig omkring 50 mio. euro for deres topscorer.

I Raphinhas kontrakt, som udløber i juni 2024, har han en frikøbsklausul på 25 mio. euro i tilfælde af, at Elland Road-klubben skulle rykke ned i The Championship. Rykker Leeds ned, skulle Barca angiveligt satse stort på at hente den 25-årig brasilianer til Catalonien. Spørgsmålet er så om Mingueza vil acceptere et skifte til den anden beste række i det engelske. 

I dag kl. 17.00 spiller Leeds den altafgørende kamp, der kan sikre dem endnu en sæson i den bedste engelske række. Men de har ikke længere deres skæbne i egne hænder, da Leeds har samme antal point som Burnley, men en langt dårligere målscorer, skal de som minimum slutte et point højere end Burnley for at forblive i den forjættede Premier League.

.:FORSIDE:.