fbpx
Annonce

Avis: Manchester United vil byde på Frenkie de Jong

Markus Johannessen - 23.04.22

 

Kriseramte Manchester United får den garvede manager Ten Hag ved roret fra næste sæson og hollænderens første ønske er angiveligt hente landsmanden Frenkie de Jong i Barca. Det kommer dog næppe til at ske.

Ten Hag siges at have fået et svimlende beløb på over 250 millioner euro at gøre godt med, når han skal købe ind til en stærkere trup hos de røde djævle. Ifølge den catalanske avis Sport, vil han først og fremmest have fat i Barcas midtbaneprofil, Frenkie de Jong. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De Jong og Ten Hag er ikke blot landsmænd, men har historie sammen fra deres tid i Ajax. Da Barca hentede den dengang 22-årige midtbanespiller fra Ajax, var Ten Hag hurtigt ude og kritisere catalanernes brug og positionering af ham. Nu er Ten Hags plan angiveligt at give Frenkie de Jong samme rolle, som han havde i den hollandske Æresdivisionsklub. 

Ifølge Sport har Ten Hag meldt ud til Manchester Uniteds ledelse, at han vil hente Frenkie de Jong for, hvilket som helst beløb, der er nødvendigt. Det er angiveligt hans hensigt at erstatte franske Paul Pogba med den hollandske midtbanespiller. 

Det er ingen hemmelighed, at catalanerne godt kunne bruge et økonomisk boost, men ifølge avisen Sport har Barca store planer med Frenkie de Jong, som ikke kan spoleres af en tyk bankbog. Barca er eftersigende ikke villige til at sælge den 24-årige midtbanespiller. 

Frenkie de Jong har også selv udtalt, på et pressemøde med det hollandske landshold, at han er lykkelig i Barca og at han ikke agter at forlade Camp Nou. Derfor må Ten Haag nok se andre veje.

// Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.