fbpx
Annonce

Avis: Lewandowski er selv herre over Barca-fremtid

Peter Vyff - 26.01.24

// Robert Lewandowski

Lewandowski har ikke ramt topniveauet i denne sæson, og der har derfor været talt om at skille sig af med ham til sommer. Sådan bliver det dog næppe, for angriberen kan angiveligt selv bestemme, hvad der skal ske til næste sæson.

Det har været en svær anden sæson for Robert Lewandowski, der trods sin titel som Barcas topscorer, langt fra har levet op til forventningerne. Xavi har endda i de sidste par kampe udskiftet landsholdsspilleren, da han slet ikke har været en trussel for modstandernes forsvar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor har der været spekuleret en del i, hvorvidt han kunne sælges til sommer. Det skyldes også Lewandowskis stigende løn, der fra næste sæson gør ham til én af de højest betalte spillere i førsteholdstruppen.

Ledelsen har dog ifølge avisen Sport ingen intention om at sælge landsholdsangriberen, og de har ikke i sinde at tvinge ham til at forlade klubben. Der har ellers været en del interesse fra især Saudi-Arabien, som også skulle være villige til at betale en høj transfersum for den tidligere Bayern-spiller.

Og selvom trænerstaben er bekymrede over Lewandowskis målform, skulle der også være en erkendelse af, at han ikke får nok chancer til at omsætte til mål. Catalanerne har derfor fortsat tiltro til polakken, og dermed tegner det til, han selv kan afgøre, hvad der skal ske til sommer.

Der er dog fortsat en stor bekymring i henhold til lønnen, som ledelsen efter sigende ønsker at sænke. Catalanerne ønsker dog først og fremmest at beholde Lewandowski, og holde ham tilfreds, så de får det bedste ud af ham på banen.

.:FORSIDE:.