fbpx
Annonce

Avis: Laporta har fortsat kontakt med Xavi

Anders Lang Jensen - 07.10.21

// Xavi // Joan Laporta

Rygterne var massive om en forestående fyring af cheftræner Ronald Koeman, men ledelsen besluttede at give hollænderen mere tid på posten. Præsident Laporta har dog angiveligt fortsat kontakt med Xavi om situationen.

Flere navne har ageret topkandidater til cheftrænerposten på Camp Nou, men efter beslutningen om at fortsætte med Koeman lidt endnu tegner der sig et billede af, at Barca-legenden Xavi er frontkandidaten på længere sigt til at overtage trænersædet, når det bliver ledigt.

Ifølge avisen Mundo Deportivo fortæller kilder tæt på Xavi, at præsident Joan Laporta i den sidste tid har holdt kontakten med Xavi og sat ham ind i de ting, der er foregået de seneste uger. Samtalerne mellem parterne skulle desuden være rigtig positive.

Der tegner sig altså et billede af, at Xavi er løsningen, når en ny cheftræner skal på plads. For nu er Koeman dog stadig cheftræner, men efter sæsonen virker timingen mere end oplagt for at Xavi endegyldigt kan gøre sit comeback til det catalanske – denne gang som træner.

.:FORSIDE:.