fbpx
Annonce

Avis: Koundé er eftertragtet hos Chelsea og United

Peter Vyff - 15.03.24

// Jules Koundé

Barca står foran en hektisk sommer, hvor der skal sælges ud før holdet kan forstærkes. Jules Koundé er blevet nævnt som en spiller, der kan være på vej væk, og franskmanden skulle være et varmt emne hos Manchester United og Chelsea.

Alt tyder på, at ledelsen får endnu en travl sommer, hvor der både kommer til at være fokus på at hente forstærkninger, og samtidig forsøge at nå i mål med kravene for Financial Fair Play. Catalanerne er derfor nødsaget til at sælge en række spillere for at få skabt råderum i økonomien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er der en stor chance for, at Jules Koundé kan blive solgt. Den hurtige franskmand har efter sigende tiltrukket sig en del interesse fra Manchester United og Chelsea, der skulle stå klar med mere end 65 mio. euro for hans underskrift.

United ser angiveligt Koundé som den perfekte erstatning for landsmanden Raphael Varane, der forventes at forlade englænderne til sommer. Hvad angår Chelsea, så forsøgte de også at hente Koundé inden skiftet til Barca, og London-klubben er fortsat meget interesseret i ham.

Den tidligere Sevilla-spiller har dog tidligere nægtet at forlade Barca, men denne sæson har dog været svær for Koundé. Landsholdsspilleren har været genstand for en del kritik, samt har han ofte måtte agere højre back, hvilket han har ytret sig negativt omkring. Den 25-årige Koundé kan derfor ende med at blive en af sommerens store salg hos Barca.

kounde21F

.:FORSIDE:.