fbpx
Annonce

Avis: Koeman vil tilbage til 4-3-3 i næste sæson

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.05.21

© Getty Images
// Ronald Koeman

Ronald Koeman startede sæsonen ud med en 4-2-3-1 formation, skiftede siden tilbage til den traditionelle 4-3-3 og nu spiller holdet 3-5-2. I næste sæson vil hollænderen angiveligt tilbage til klubbens foretrukne måde at spille på.

I denne sæson har Koeman måtte prøve flere forskellige formationer af for at få holdet til at fungere. Udover de allerede nævnte formationer har 3-4-3 også været brugt i få kampe i sæsonen, men i næste sæson skal holdet igen spille 4-3-3.

Det er den catalanske avis Mundo Deportivo som skriver, at Koeman vil gå tilbage til Barcas normale opstilling i næste sæson. Avisen tilføjer, at Koeman har sat et kriterie op for at skifte tilbage til 4-3-3. Det vil han gøre, hvis han får de rette forstærkninger til sommer.

Man skal huske på, at Koeman bad ledelsen om at hente Depay og Wijnaldum sidste sommer, som erstatning for Suárez, Rakitic og Vidal, men de to landsmænd kom ikke til klubben på grund af økonomien i Barca. Til sommer er situatioen en anden, da de to hollændere kan hentes gratis.

Koeman efterspurgte også i sæsonens begge tranfervinduer at få Eric García tilbage til Barca, men også her blev døren lukket fra økonomiafdelingen i klubben, men Garcia kan ligesom de to andre nævnte spillere komme på en fri tranfer efter sæsonen.

En anden gratis spiller som rygtes til Barca er Sergio Agüero, som eftersigende allerede er enig med catalanerne om en aftale for de kommende to sæsoner. Får Barca disse fire spillere eller andre forstærkninger må man se om det får Koeman til at skifte tilbage til 4-3-3.

.:FORSIDE:.