fbpx
Annonce

Avis: Koeman fik overbevist præsident Laporta

FCBARCELONA.DK - 03.10.21

// Joan Laporta // Ronald Koeman

Ronald Koeman har været kraftigt fyringstruet de seneste uger, men i går gik præsident Laporta pludselig ud og bakkede sin træner op og afviste rygterne om en fyring. Spørgsmålet er, hvad der ændrede situationen.

Der er ingen tvivl om, at Joan Laporta de seneste uger har kigget sig omkring efter en mulig afløser for Ronald Koeman. Barca-præsidenten har ment, at der var behov for en ny træner, for at kunne vende den kedelige udvikling som klubben oplever denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Der var forlydender om, at Koeman ville blive fyret efter kampen mod Atlético, så Laporta kunne udnytte landskampspausen på to uger, til at få ansat en ny træner. Derfor kom det uventet, at Laporta inden kampen mod Atlético Madrid slog fast, at Koeman ikke bliver fyret.

'Koeman fortsætter, uanset hvad der sker i aften mod Atletico. Vi skal tro på vores hold, og når de skadede spillere vender tilbage, har vi grund til optimisme. Koeman elsker Barca, og han er en hjørnesten i denne klub' kom det blandt andet fra Laporta.

Men hvorfor denne uventede drejning? Koeman løftede selv lidt af sløret på sit pressemøde i går efter kampen mod Atlético. 'Vi talte sammen i går og igen her i morges, både om holdet, om klubben og om mig. Jeg bad om en klar udmelding fra ham om min situation. Det er vigtigt at spillerne ved, hvad der sker' sagde han.

Det er altså angiveligt i denne samtale, at Koeman fik overbevist Laporta om, at hollænderen er i stand til at få vendt situationen i takt med, at de mange skadede spillere vender tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Mundo Deportivo fortæller i dag, at det også har spillet ind, at Laporta ikke er sikker på, at en ny træner vil kunne gøre det meget bedre end Koeman, med de omstændigheder der er. Samtidig skal Barca betale Koeman for at ophæve kontrakten i utide, så der er også et økonomisk aspekt.

Det er således Koeman selv, der er lykkes med at få ekstra snor af Barca-præsidenten og derfor må det forventes, at der ikke sker et trænerskifte lige med det samme. I fodbold kan dog alt som bekendt ske, så situationen kan hurtigt ændre sig.

Lige nu får Koeman dog lidt arbejdsro og det får han brug for, for lige efter landskampspausen venter der tre vigtige hjemmekampe i træk, mod Valencia, Dynamo Kiev og Real Madrid.

.:FORSIDE:.