fbpx
Annonce

Avis: Koeman bliver fyret efter Atlético-kamp

Anders Lang Jensen - 01.10.21

// Ronald Koeman

Trykket på cheftræner Ronald Koeman er efterhånden så stort, at der ikke er nogen vej tilbage. Hollænderen afsoner sin sidste karantænedag lørdag mod Atlético Madrid, men Koeman er fortid efter opgøret, meldes det.

Skuffelsen mod Benfica i Champions League-nederlaget sidder dybt i truppen og hos ledelsen i det catalanske. Efter Koemans røde kort mod Cádiz har hollænderen måtte se Levante-sejren fra en plads på stadion, og det samme sker mod Atlético Madrid lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Men Ronald Koeman kommer ikke til at vende tilbage til sidelinjen efter karantænen, hvis man skal tro meldingerne fra Barcelona. Ifølge avisen Sport har præsident Laporta sammen med resten af ledelsen besluttet, at hollænderen bliver fyret, når Atlético-kampen er slut, og landsholdspausen begynder.

Ifølge avisen ser Laporta beslutningen som absolut nødvendig, men valget skulle ikke træffes inden et svært opgør som mod Atlético Madrid, hvor Koeman ovenikøbet stadig afsoner karantæne. Det bliver altså i de to ugers landsholdspausen, at Koeman forlader klubben, og en erstatning bliver præsenteret, melder Sport.

Meldinger i Barcelona går samtidig på, at Joan Laporta i disse dage arbejder på højtryk for at finde afløseren for Ronald Koeman. Her har det indtil videre været tre navne, som er blevet nævnt, nemlig Robert Martínez, Xavi og Andrea Pirlo.

.:FORSIDE:.