fbpx
Annonce

Avis: Holdkammeraterne er trætte af Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.11.21

// Philippe Coutinho // Celta

I sommer blev Coutinho mødt af piften fra dele af fansene, men holdkammeraterne lader også til at være trætte af brasilianerens dårlige attitiuder. Det skriver den catalanske avis Sport og berretter om en episode mod Celta.

I kølvandet på det skuffende resultat mod Celta i weekenden, hvor Barca var foran med 3-0 på udebane ved pausen, men endte med at spille 3-3, har Coutinhos holdkammerater angiveligt fået nok af brasilianerens dårlige attituder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var først i programmet Onze, fra den catalanske tv-station TV3, der talte om Coutinhos attitudeproblemer, men den catalanske avis Sport følger op på historien. Der har eftersigende i længere tid været problemer med Coutinhos attitude, men nu har resten af spillerne fået nok.

Dråben var episoden i kampen mod Celta i lørdags, hvor Ansu Fati blev skadet. Coutinho blev bedt om at varme op, men han tog sig lang tid om at komme i gang. Ifølge meldingerne sagde han også, at det ikke var nødvendigt at varme op.

I stedet endte den 18-årige venstre back Alejandro Balde fra B-holdet med at komme i aktion. Det endte som bekendt med, at Coutinho måtte se hele den kamp fra bænken. Efter kampen blev Coutinho angiveligt konfronteret med sin lade indstilling fra en af de bærerne spillere i omklædningsrummet.

Der har i længere tid været utilfredshed med Coutinho i spillertruppen. Han er den spiller med den markant højeste løn, og han er ikke gået ned i løn, men har angiveligt udvist en kedelig attitude, der er blevet adresseret i truppen.

.:FORSIDE:.