fbpx
Annonce

Avis: Dembélé vil holde privat møde med Laporta

Anders Lang Jensen - 26.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Situationen omkring Ousmane Dembélé har på imponerende vis endnu ikke fundet sin afslutning. Forløbet er bølget frem og tilbage, hvor franskmanden fortsat kan forlænge med Barca. Dembélé vil nu mødes med præsident Laporta.

Barca har hele tiden været klare i spyttet omkring Ousmane Dembélé. Man ønsker at forlænge kontrakten, men franskmandens lejr har konstant trukket situationen i langdrag samtidig med at forlange en urealistisk stor lønpakke i forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ousmane Dembélé afskriver dog ikke en fremtid i det catalanske. Faktisk melder avisen Sport nu, at franskmanden har bedt om et privat møde med præsident Joan Laporta i ønsket om at forbedre stemningen, der er omkring offensivspilleren lige nu.

Ifølge avisen vil Ousmane Dembélé gerne fortsætte i Barca, og for at lykkes med det har franskmanden angiveligt besluttet, at et møde ansigt til ansigt med præsident Laporta vil gavne den anspændte stemning mellem parterne.

Landsmanden Samuel Umtiti gjorde det samme i sommer, hvor han i en ærlig samtale med præsident Laporta fik en chance mere i klubben og forklarede sit perspektiv over for ledelsen.

.:FORSIDE:.