fbpx
Annonce

Avis: Dembélé har besluttet sig for at blive

FCBARCELONA.DK - 22.12.21

// Ousmane Dembélé

Noget tyder på at den langtrukne føljeton om Dembélés fodboldmæssige fremtid er ved at finde sin ende. Nu er der forlydender om, at fransmanden har valgt blive i Barca og forlænge sin kontrakt med to år.

Ousmane Dembélé forlænger meget snart sin kontrakt med Barca i to år. Det fortæller avisen Sport i dag. De mener at vide, at beslutningen er taget og der meget snart meldes en ny to-årig aftale ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der ligger ellers lukrative tilbud fra andre klubber, der vil kunne indbringe Dembélé langt mere end han får i Barca, hvor økonomien ikke er til de vilde kontrakter. Dembélé har dog angiveligt meddelt sine agenter, at han ikke vil væk fra Camp Nou.

En to-årig aftale er usædvanligt for en 24-årig spiller, men det virker som en god løsning der kan skabe enighed mellem Barca og Dembélé. Om to år er økonomien forhåbentlig bedre, så Barca kan give Dembélé en bedre kontrakt. Alternativt kan franskmanden på det tidspunkt søge væk.

Forleden udtalte Barcas sportsdirektør Mateu Alemany, at der skal komme en afklaring inden nytår. Derfor kan det meget vel blive i juledagene, at der kommer en officiel udmelding om en forlængelse.

.:FORSIDE:.