fbpx
Annonce

Avis: Dembélé vil forlænge i Barca efter Xavis tillid

Anders Lang Jensen - 01.03.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ousmane Dembélé fortsætter ufortrødent med at levere gode præstationer for Barca trods de mange spekulationer om franskmandens fremtid. Han kvitterer med mål og assists for Xavis tillid, og fremtiden er lige nu åben.

Omklædningsrummet og andre folk omkring klubben er imponerede over Xavis forhold til den ellers meget omdiskuterede Ousmane Dembélé. Franskmanden har trods sin tvivlsomme fremtid fået spilletid af Xavi, og tilliden er stor mellem de to.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport sætter Ousmane Dembélé og hans bagland stor pris på Xavis store tillid, der er vist til franskmanden i den seneste periode. Samtidig er meldingerne fra kantspillerens side til Barca-ledelsen, at han ikke har skrevet under på en forhåndsaftale med en anden klub.

Sport melder desuden, at Dembélé har givet udtryk for sit ønske om at finde frem til en forlængelse med Barca ovenpå den store tillid, han har fået vist fra Xavi. Det gode forhold til Xavi kan altså vise sig som nøglen til, at franskmanden måske kan forlænge med Barca. Noget der, for bare nogle uger siden, lignede en umulighed.

.:FORSIDE:.