fbpx
Annonce

Avis: Deco kan sende målmanden Jardim til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.05.21

© Getty Images
// Jardim

Det ligger fast, at reservemålmanden Norberto Neto forlader Barca til sommer efter to år i klubben, selvom det endnu ikke er officielt bekræftet. Barca skal dermed finde en ny reservemålmand og ham kan Deco hjælpe klubben med.

Den catalanske avis Sport skriver, at Netos landsmand, målmanden Leo Jardim, kan ende med at skifte til Barca til sommer. Ifølge avisens oplysninger har den tidligere Barca-spiller Deco tilbudt brasilianeren til den catalanske storklub. Deco arbejder som agent nu.

Leo Jardim har i denne sæson spillet på lån i den portugisiske klub Boavista, men han er ejet af de nykårede franske mestre fra Lille. Ifølge Sport har Lille ikke planer om at bruge Leo Jardim, da de har den franske landsholdsmålmand Mike Maignan i truppen.

Der skal som bekendt findes en afløser for Neto, som megel vel forlader Barca den kommende sommer. Det kan måske blive den 26-årige Leo Jardim, men tidligere har der også været meldinger fremme fra den catalanske presse om, at Barca vil rykke Iñaki Peña og Arnau Tenas op på førsteholdet.

.:FORSIDE:.