fbpx
Annonce

Avis: City vil ikke sælge Sterling til Barca

FCBARCELONA.DK - 08.10.21

// Raheem Sterling

Raheem Sterling har været rygtet til Barca de seneste dage, men i følge den engelske avis The Sun, har Manchester City ingen intentioner om at slippe den 26-årige angriber. De vil i stedet forlænge med ham.

Sterling er en af de store profiler i Manchester City, men hans kontrakt udløber til 2023 og forhandlingerne om en forlængelse ser ud til at være gået i stå. Samtidig er der forlydender om, at Sterling meget gerne vil til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


City er klar over, at en forlængelse er nødvendig, hvis de skal holde på Sterling. Lykkes det ikke, må de sælge ham til senest til sommer, hvis de vil have penge for ham.

Barca vil angiveligt helst have Sterling når vinterens transfervindue åbner til januar, men The Sun skriver, at den er City slet ikke med på. De vil beholde Sterling og fortsætte bestræbelserne på, at få en forlængelse på plads.

Det bliver derfor ingen nem opgave for Barca at hente den engelske stjernespiller.

Den stramme økonomi ser ikke ud til at forhindre Barca i at forstærke sig til januar, for forleden fortalte klubbens direktør Ferran Reverter, at der er luft i lønbudgettet efter at Messi og Griezmann er rejst.

.:FORSIDE:.