fbpx
Annonce

Avis: Chelsea vil leje Dembélé resten af sæsonen

FCBARCELONA.DK - 22.01.22

// Ousmane Dembélé


ps5 art


Barca skal forsøge at finde en løsning på den fastlåste situation omkring Dembélé. Nu kommer der måske hjælp fra Chelsea, der angiveligt vil leje angriberen resten af sæsonen for 4 mio. euro og samtidig betale hele hans løn.

Situationen omkring Ousmane Dembélé er uholdbar for begge parter og det gælder om at finde en løsning inden januar måneds transfervindue lukker om ni dage. Alt tyder på at han forlader klubben, spørgsmålet er blot, om det sker til januar eller til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Når Dembélé ikke vil forlænge, vil Barca af med ham så hurtigt som muligt. Derfor vil en aftale her i januar klart være at foretrække. Nu skulle Chelsea altså være klar med en løsning på det problem. Det skriver avisen Sport.

Chelsea er klar med 4 mio. euro i betaling for lejeaftalen og samtidig betaler de hele hans løn, hvilket vil skabe plads i Barcas lønregnskab til et par nye forstærkninger.

Chelsea har mistet terræn i Premier League på det seneste, hvor de må se City trække fra i toppen. Derfor føler de behov for at forstærke holdet har i vinterens transfervindue og de er altså klar til at hente Dembélé.

Med lejeaftale håber Chelsea samtidig, at de kan få et forspring i jagten om at tegne kontrakt med franskmanden til sommer.

Umiddelbart opfylder Chelsea de krav som Dembélé menes at stille til en ny klub, nemlig at spille med om trofæer i en af de store ligaer samt deltagelse i Champions League.

For Barca handler det om at reagere hurtigt på interessen fra Chelsea, for de har brug for tid til at finde de nye forstærkninger, som Dembélés exit vil give plads til.

.:FORSIDE:.