fbpx
Annonce

Officielt: Cancelo har fået grønt lys til at spille

Peter Vyff - 21.03.24

João Cancelo har været genstand for en del spekulation, efter han trak sig fra kampen mod Atlético Madrid. Det skyldes angiveligt frygten for en hjertesygdom, som portugiseren dog nu er blevet raskmeldt for.

Det kom som lidt af et chok, at João Cancelo kort før kampstart måtte trække sig fra det vigtige opgør mod Atlético Madrid. Barca forklarede efterfølgende ikke, hvorfor forsvarsspilleren ikke stillede til start, udover at Fermín López beskrev det som et personligt anliggende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er nu senere kommet frem, at portugiseren skulle være blevet akut undersøgt for en hjertesygdom som en af hans nære slægtninger skulle have pådraget sig. Den medicinske stab ønskede at udelukke muligheden for, at der kunne ske Cancelo noget, både på kort og lang sigt.

Som det viser sig, har Cancelos hjerte det fint, hvilket Barca sent i går aftens kunne bekræfte i en officiel udmelding. Portugiseren har allerede fået grønt lys til at spille fodbold igen, selvom der blev spekuleret en del i, hvorvidt han kunne komme i kamp for Portugal, der senere i aften møder Sverige.

Cancelo skulle derfor allerede være stødt til landsholdstruppen, og det er nu op til landstræner Roberto Martínez at beslutte om forsvarsspilleren skal i aktion i aften. Portugiserens klarmelding er ekstremt gode nyheder for Barca, ham selv og hans familie, der alle kan glæde sig over, at han intet fejler.

cancelo37F

// Joao Cancelo
.:FORSIDE:.