fbpx
Annonce

Avis: Bayern lægger deres Araújo-interessen på is

Markus Johannessen - 22.03.24

// Ronald Araujo

Bayern München har fortsat Roald Araújo på deres radar, men ser for nuværende ud til, at have andre prioriteter. Det meldes dog, at de vil vende tilbage til uruguayaneren, hvis de kan sælge en centerback til en favorabel pris. 

Bayern München havde planer om at købe Araújo for at styrke deres forsvar og gøre ham til en af deres strategiske spillere for fremtidens mandskab. I januar begyndte de allerede operationen med træner Thomas Tuchel, som var stor fortaler for den 25-årige defensiv, men Barca lukkede hurtigt døren for forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rygterne gik på, at Bayern havde planer om at genoptage forhandlingerne til sommer, men ifølge den catalanske avis Sport, er seneste meldinger fra Tyskland, at den potentielle transfer begynder at miste prioritet. Bayern München skal styrke andre positioner, og Araújo vil kun blive genovervejet, hvis de kan sælge en af deres midterforsvarere.

Araújo har ikke selv ønsket at gå i dybden med situationen, men har i sine seneste udtalelser givet udtryk for, at han kun ønsker at blive i Barca. Han er dog en af de lavest betalte profiler i truppen, så dette kan ændre sig, hvis Deco og co. ikke finder en løsning på lønloftet, før de forlænger hans nuværende kontrakt, som i øjeblikket løber indtil 2026.

araujo69F 

 

.:FORSIDE:.