fbpx
Annonce

Avis: Bayern åbne for at bytte Lewandowski for Gavi

Simon Arun Vrábel - 23.04.22

// Gavi // Robert Lewandowski

Selvom at Bayern München har gjort det klart, at Lewandowski ikke forlader klubben for mindre end 40 millioner euro, åbner de nu angiveligt alligevel op for, at et bytte med Gavi kunne være en mulighed.

Man skal aldrig sige aldrig, og selvom sydtyskerne er kendt for deres gode købmandskab kombineret med en vis portion stædighed, så har storklubben alligevel rykket sit på deres tidligere udtalelse om, at Lewandowski kun kunne købes fri. Den britiske avis Express meddeler nemlig, at tyskerne har et godt øje til Gavi.

Lewandowskis navn har været nævnt utallige gange i de seneste uger og rygterne går på, at det er polakken selv som gerne vil prøve nye græsgange. Dels for at få nye udfordringer, men også i et sidste forsøg på at vinde en Ballon d’Or inden at han lægger støvlerne på hylden. Imidlertid er hans arbejdsgiver, tyske Bayern München, ikke lige så ivrige for at sælge deres målmaskine til spotpris til Barca og senest har polakken fået et prisskilt på 40 millioner euro hængt om halsen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det sidste kapitel i denne historie er dog helt sikkert ikke blevet skrevet for nu forlyder det, at Bayern kunne være åbne for et spillebytte hvor de sender den polske bomber sydpå imens unge Gavi skifter Camp Nou ud med Allianz Arena. Der er endnu ingen meldinger om en sådan handel inkluderer en pose penge til nogle af parterne, men det er yderst tvivlsomt, om Barca vil gå med til en sådan aftale, da Gavi hører til den kerne af spillere, som fremtiden bygges på.

Rent sportsligt kunne det dog være et interessant bytte for Barca for der er ingen tvivl om, at der ikke mangler spillere på midtbanen hvor Pedri og Frenkie de Jong i ser ud til at skulle tegne fremtiden. Derudover har Nico også vist gode takter og holder rygterne stik om Franck Kessié kan det blive svært for Gavi at få fast spilletid. Omvendt er Lewandowski ikke nogen billig mand at have på lønningslisten og der vil helt sikkert gå en del år, før Gavi vil kræve samme løn.

Det er helt sikkert, at selvom Gavi er en kommende stjerne på Camp Nou er tilbuddet om et bytte ikke noget som den sportslige ledelse kan tillade sig at slå til hjørnet uden at overveje alle muligheder, både sportsligt og økonomisk. Det bliver derfor spændende at se, om rygterne om Lewandowski forsætter eller om fokus flyttes andetsteds.

.:FORSIDE:.