fbpx
Annonce

Avis: Barcas plan er at udleje Coutinho næste sæson

FCBARCELONA.DK - 08.06.21

// Philippe Coutinho


Selvom Koeman i starten af den netop afsluttede sæson havde Coutinho med i sine planer, tyder alt på at brasilianeren har spillet sin sidste kamp for Barca. Planen skulle være, at leje ham ud til en klub i Premier League.

Det er en lidt kompliceret kabale der skal gå op omkring Coutinho, for at Barca slipper bedst muligt at med den brasilianske offensiv spiller, der lige nu kommer sig over endnu en knæoperation som følge af den skade, der har holdt ham ude siden årsskiftet.

Situationen er, at Coutinho er noteret for 90 kampe for Barca og hvis han runder 100 kampe, skal der betales yderligere 20 mio. euro til Liverpool. Det beløb vil man meget gerne spare i klubben, også selvom Koeman regnede med brasilianeren, da han tiltrådte som Barca-træner for et år siden.

Dertil kommer Coutinhos høje løn, der tynger i budgettet. Den står slet ikke mål med det som han har præsteret og det taler også for en exit denne sommer.

Modsat bliver det svært at sælge en spiller, der har siddet ude i lang tid med en alvorlig og kompliceret knæskade. Det kan ikke undgå at presse prisen ned på spilleren.

Det er her at planen med en lejeaftale kommer ind i billedet. Ved at udleje Coutinho sparer man hans løn samtidig med at man håber på, at prisen vil stige på ham, hvis han genfinder sit niveau i en anden klub. Dertil kommer naturligvis også, at man sparer de 20 mio. euro, når Coutinho ikke runder 100 kampe for Barca.

I følge avisen El Mundo Deportivo er blikket rettet mod Premier League, hvor Coutinho er et stort navn. Flere klubber skulle være interesseret i at overtage brasilianeren, der selv tidligere har udtrykt håb om, at kunne vende tilbage til England på et tidspunkt.

.:FORSIDE:.