fbpx
Annonce

Avis: Barca tror de kan sælge Griezmann til Juve

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.05.21

// Antoine Griezmann


Forleden startede rygterne lidt overraskende om, at Barca er klar til at sælge Antoine Griezmann til sommer. Rygterne begyndte i kølvandet på historien om, at Griezmann vil tilbage til Atlético, men måske kan han ende i Juventus.

Det var den normalt velinformerede catalanske avis Sport, som først breakede historien med, at Griezmann vil tilbage til Atlético de Madrid til sommer, men nu skriver selvsamme avis, at den franske angriber måske kan skifte til Juventus i løbet af sommeren.

I den seneste tid har der gået rygter om, at Cristiano Ronaldo kan forlade den italienske klub til sommer. Hvis portugiseren forlader Juventus, så skal italienerne måske finde en erstatning for verdensstjernen. I den forbindelse skriver sport, at Juve kan gå efter Griezmann.

Avisen tilføjer også, at Barca tror på de kan sælge Griezmann til Juventus. Kommer et salg til Juve på tale, så vil Barca angiveligt få 120 mio. euro for Griezmann, som var den sum de betalte til Atlético Madrid for den franske angriber i 2019, da catalanerne udløste hans frikøbsklausul.

En anden mulig måde for Juventus at betale for Griezmann på kan være at sende Cristiano Ronaldo til Barca i bytte for den 30-årige franskmand. I august sidste år gik der som bekendt rygter om, at Cristiano Ronaldo havde tilbudt sig selv til Barca op til denne sæson.

.:FORSIDE:.