fbpx
Annonce

Avis: Barca ser på flere spillere til midtbanen

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.10.21

// Ndombele // Van de Beek // Brozović // Franck Kessié

Ronald Koeman fortsætter med at efterspørge en ny fysisk stærk midtbanespiller, så derfor kigger Barca angiveligt på flere spillere som kan forstærke midtbanen. Kessié, Brozovic, Ndombele og Van de Beek nævnes.

Det lykkedes ikke at hente Wijnaldum i sommer, mens klubben sagde farvel til Ilaix Moriba, der skiftede til Leipzig. Ingen ny midtbanespiller kom ind, men i stedet har spillere som Gavi og Nico fået chancen. Alligevel vil Koeman angiveligt have en ny fysisk stærk midtbanespiller til holdet.

I den forbindelse skriver den catalanske avis Sport, at Barca holder øje med fire muligheder i januars transfervindue. Den første mulighed er allerede et kendt navn på rygtebørsen i AC Milans ivorianske midtbanespiller Franck Kessié.

Kessié har kontraktudløb til sommer og er derfor blevet et transfermål for catalanerne efter denne sæson, men klubben overvejer angiveligt at byde på ham i januar. Marcelo Brozovic fra Inter Milan nævnes også som en mulighed, der står i en lignende situation som Kessié.

Den trejde spiller som Barca angiveligt holder øje med er franske Tanguy Ndombele fra Tottenham. Ifølge avisen har den tidligere Lyon-spiller stadig svært ved at finde fodfæste i London. I sommer blev han tilbudt til Barca og han kan være en mulighed i januar.

Til sidst nævnes Manchester Uniteds Donny van de Beek også som en spiller catalanerne holder øje med. Han er lidt mere offensivt tænkende end de andre tre nævnte spillere, men Koeman kan lide sin landsmand og ved hvilke kvaliteter han står for.

.:FORSIDE:.